

Botten är en choklad kladdbotten och ovan på är det tosca glasyr. Denna kaka görs i en långpanna.
Recept
4 ägg
6dl socker
3dl mjöl
2tsk bakpulver
8msk kakao
2tsk vaniljsocker
2krm salt
175g smör el. margarin
Toscasmet
75g smör el margarin
2dl socker
1½dl grädde
1dl sirap
200g kokosflingor
1. Sätt ugnen på 200grader. Smält smöret
Vispa socker och ägg poröst
2. Blanda alla torra varor i en bunke.
Blanda ner mjölblandningen med äggsmeten
och smöret.
3. Bred ut smeten i en långpanna som är klädd
med bakplåtspapper.
4. Grädda mitt i ugnen i ca 12-15minuter
5. Blanda alla ingredienserna till tosca smeten
i en kastrull. koka upp under omrörning.
6. Bred över smeten på den nygräddade botten
och grädda i ytterligare 10minuter.
Låt kakan kallna och skär den sedan i bitar.
Lycka till med kakan!
//KRAM på er så länge
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar