19 oktober 2009

En ny Höstvecka.......

Ännu en ny vecka, med många hopp, önskningar och drömmar, vi får väl se vad den har att erbjuda mig. Idag skall jag och Paulina till Habiliteringen och kolla på dataprogram som skall vara bra för barn med Autism. Imorgon skall jag åka till Spenshult, ett besök jag längtat efter, där en specialist ska kolla på armen. På onsdag är det dags att börja jobba igen efter att varit hemma en vecka, skall jag vara riktigt ärlig vet jag inte om jag pallar av att arbeta med armen det är den som jag arbetar med. Jag fixar ju inte ens att städa å fixa och trixa hemma hur skall jag då fixa det på jobbet? Jag vill så gärna komma igång igen, vi får väl se vad läkaren säger imorgon. På lördag skall vi åka på semester till Danmark med hela släkten min svärfar fyller 60år så vi är medbjuda till det poolhus de hyrt. Det skall bli riktigt skönt att få komma bort ett tag och bara slappa utan att ha en massa tvång omkring sig.
Veckan som gott har varit mycket lugn inte gjort speciellt mycket, det är väl det som är tanken när man är hemma ifrån jobbet och är sjuk. Lite har jag gjort ansökt till skola till våren, behöver bara skaffa fram lite betyg och papper på att jag har minst 2-års arbetslivsfarenhet inom vården före den 21nov för då går ansökningstiden ut, det känns faktiskt lite pirrigt det är ju ett tag sedan man plugga, jag är nog mogen nu, fast högskole studier på distans som detta är, blir nog en tufft utmaning fast f*n ta den som ger sig. sedan har vi tackat ja till en plats för Paulina på Skogslyckans förskola from januari 2010. Den nya rektorn ringde och prata med mig och kolla lite ang vårt önskemål mm, hon berätta att Paulinas nuvarande rektor och hon hade pratat om detta med och det känns bara så bra nu, beslutet var lättare att ta nu eftersom en förskoleenhet skall göra en omorganisation avdelningarna skall bli ålders indelade inte som det är idag 1-5 års avdelningar, eftersom Paulina ändå skulle få byta avdelning i januari så blir det byte av förskola. Det tråkiga med att hon byter är ju att hon älskar sina pedagoger alla tre Jenny ,Lena å Marita. Paulina är ju ett charmtroll så hon lär nog charma de nya pedagogerna med.
Igår söndag var jag , Daniel och Paulina på hopp och lek i Kärra sporthall mellan 16-17 något som Autismföreningen i Göteborg hade fixat, vi var inte många ca 10barn med föräldrar kul hade vi Paulina var helt slut efteråt, kul att något fixas där vi bor. Paulina njöt utav att bara få busa med mamma och pappa, hennes storasyster var och lekte med sin kompis Joacim, vilket hon tyckte var kul.
Ha en riktigt trevlig dag alla så ses vi..................

//KRAM

Inga kommentarer: